tag:blogger.com,1999:blog-8597338577596008306.post4248850072044452297..comments2021-05-07T21:51:44.206+02:00Comments on Zen a konyhában: A japán pirított rizsZen a konyhábanhttp://www.blogger.com/profile/00108866181693217385noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8597338577596008306.post-6165854819841164132015-06-23T05:34:31.616+02:002015-06-23T05:34:31.616+02:00Köszönöm, hogy felhivtad rá a figyelmemet! :) A to...Köszönöm, hogy felhivtad rá a figyelmemet! :) A tojásokat a vége előtt kell hozzáadni, méghozzá úgy, hogy először mindkettőt felverjük egy kis tálban, aztán a serpenyőben egy lyukat csinálunk a rizsbe. Úgy öntjük bele a tojásokat, hogy érjék a serpenyő alját és egy szárazabb rántottát készitünk, majd azt jól elkeverjük a rizzsel is! :)Zen a konyhábanhttps://www.blogger.com/profile/00108866181693217385noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8597338577596008306.post-57719800324079727342015-06-20T14:15:19.171+02:002015-06-20T14:15:19.171+02:00Szia, a fekete szezammagos receptnel van 2 tojas a...Szia, a fekete szezammagos receptnel van 2 tojas a hozzavalo listaban de a recetben nem talaltam. Azt mikor kell hozz:adni? koszonomAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10528971736357151776noreply@blogger.com