London style

Londonból jön egy amolyan japános-ázsiai poszt, amit 2 órája találtam ki! :)


Fénykép: A blogra nem tudtam feltölteni a kész étel fotóit, úgyhogy csütörtökig itt tudjátok megnézni milyen lett a tegnap esti kreációm. :)

Recept

Hozzávalók
  • 20 dkg marhahús (vagy sertés)
  • 6 kisebb krumpli 
  • 1 konzerv borsó 
  • fél csomag kesudió 
  • 2-3 ek ketchup
  • 5-6 ek édes chilli szósz 
  • 3 dl víz 
  • 0,5 dl whisky
  • kevés olaj
  • csipet só  
  • yakisoba tészta 

Elkészítés 


Először megpároljuk kevés olajon a húst, majd hozzáadjuk a pici darabokra vágott krumplit és idővel a borsót is. Ha megfőtt a hús, megpárolódott kicsit a krumpli, akkor beletesszük a szószokat és a whisky-t. Felöntjük vízzel, hogy ne égjen le. Addig főzzük a ragut, amíg jó sűrű lesz. Ezalatt forró vízben áztatjuk kicsit a tésztát, majd kiszedjük tányérok és rá szedjük a ragut, aztán már tálalhatjuk is!

Jó étvágyat! :)


Megjegyzések